About Me

My photo
Known as Amni or Meni by almost everyone. One hot-tempered girl but never stop trying to gain mardhotillah. Have a complicated relationship with MBBS. God's willing, soon to be a cardiothoracic surgeon!

Friday, December 4, 2015

pure.

Sometimes
People pretend that they like you but the fact is they dont
I pray that Allah bleaches the heart of theirs
So that in the end
People live happily ever after. 

To be frank, none of us do really care about each other
It is just a matter of an interesting topic for gossiping
A catchy story to be shared.
They believe that theyre excellent 
They believe that they have no sin
They believe that they were right.
But they were wrong i supposed.
I dont know. I just dont give a shit about others. 

People do bad, we do good.
It is as simple as that. 


What i believe is that 
Allah is the most Merciful.



Feeling like blogging after reading a story of such in facebook. 
Bye peeps
Assalamualikum. 

Wednesday, November 11, 2015

Lost

Assalamualaikum.
Dear peeps
Today, i lost one precious friend
Aishah Humairah Lokman

Lots of my memories of being a cheerful teenager
Were with her 
I guess

Aku rasa terkilan sebab not once ive seen her ever since shes sick
Rasa ketulan besar dekat dada
Rasa sebak 
I know it was already too late.
But i truly admire her motivations these times.
We will miss you.

Moga arwah ditempatkan dalam kalangan orang beriman
Syurga buatmu.
Inshaallah

Ajal maut ni sesuatu yang pasti.
Tak lambat sesaat dan tak cepat sesaat.
Astaghfirullah.
Moga kita semua juga mati dengan husnul khatimah.
InshaAllah.


May Allah bless. 

Monday, March 30, 2015

Darjat

Hello peeps.

Haritu aku dengan kawan aku si fil gi tengok teater dekat PJ Life Art
Tajuk pedophilia
Pementasan by Asterik Anak Seni
Overall aku rate 6/10 

***

Aku taknak lah cerita sinopsis cerita jadah tu
Just nak share pasal major input yang aku grab from the performance

So here it goes

Allah ciptakan malaikat dengan akal tapi takde nafsu
Allah ciptakan haiwan dengan nafsu tapi tanpa akal
But
Allah ciptakan manusia dengan akal dan juga nafsu

Cerita dia 
Kalau manusia ni ikut nafsu dan tolak akal
Means manusia ni lagi teruk daripada haiwan sebab haiwan ni takde akal
And
Kalau manusia ni ikut akal dia dan tolak nafsu
Means manusia ni lagi bagus daripada malaikat yang takde nafsu 
Kerana sesungguhnya Allah telah berfirman 
kejadian manusia ini adalah sebaik baik penciptaan

Jadi ayuhlah tewaskan nafsu malas nafsu cintakan maksiat nafsu suka mengumpat dsb
Bcuz what human thinks about us is nothing 
What Allah thinks about us is everything


Assalamualaikum. 


P.s.  Cuti midsem dah mula. Cuak. Dah nak dekat dengan professional exam. Kbai